Skip to main content

Schrijf je in voor de PBB nieuwsbrief

* indicates required

Wij sturen je alleen een email om te beantwoorden of een Nieuwsbrief te versturen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Alle nieuws en artikelen

Enkele malen per jaar verschijnt de nieuwsbrief met daarin actualiteiten over het werk, persoonlijke berichten van de zendelingen en interessante studies over bijbelse thema’s die ook vandaag de dag toepasbaar zijn in ons persoonlijk leven. Gods Woord is levend en krachtig en dat blijft in ieder situatie hetzelfde.

Hieronder alle artikelen en nieuwsbrieven, selecteer eenvoudig een categorie om te verfijnen:

|

Nieuwsbrief dec. ’23

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief over het werk van de Pinkster Bijbelschool in Brazilië. In deze nieuwsbrief kunt u lezen over: Eeuwig voornemen van God een artikel van Henk de Cock Interview van Nathan met een bevriende voorganger die opgeleid is door de bijbelschool Voor- en nadeel van de theologie door Nathan Flach Bezoek aan Nederland in 2024 Klik hier om de nieuwsbrief t…
|

Nieuwsbrief 2 jaargang 48

In deze nieuwsbrief: De Heilsgeschiedenis – Door Henk de Cock (deel IV /IV) Prediker – Door Nathanael FlachHallo lieve vrienden (deel II/II) – Door Camilla Flach Kevin schrijft – Door Kevin FlachNathanael schrijft – Door Nathanael Flach Klik hier om de nieuwsbrief te lezen