Skip to main content

Schrijf je in voor de PBB nieuwsbrief

* indicates required

Wij sturen je alleen een email om te beantwoorden of een Nieuwsbrief te versturen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Op zoek naar relaties

Nathan Flach
15 mei 2016

Als we terugkijken naar wat er allemaal gebeurd is het afgelopen jaar, dan moeten we erkennen dat de Heer enorm gezegend heeft. Dat Zijn genade en trouw dag aan dag aan ons geopenbaard is.


Persoonlijk heb ik onze tijd in Europa als goed ervaren. Niet alleen omdat we met heel ons gezin weer konden verblijven in de mooie omgeving van Bant en Emmeloord. Het was voor ons noodzakelijk om tussen de drukke activiteiten van dit werk in Brazilië en de gebeurtenissen rond het overlijden van Connie even te kunnen ontspannen. Het was mogelijk doordat jullie, onze trouwe vrienden, ook voor deze reis royaal gegeven hebben.

Het was vanaf het begin in Leidschendam (de eerste gemeente die we in Nederland bezochten) tot en met het einde in Enschede (De laatste gemeente die we voor onze terugreis bezochten) een buitengewone ontmoeting.

Ik spreek van herkenning van de broeders en proefde weer de noodzaak van de geestelijke broederschap. De opbouw van de gemeente wordt geleid door de Geest. Voor veel mensen niet zo belangrijk meer, omdat de drukte en bezigheden van dit leven op aarde het belangrijkste doel is geworden.

Maar voor mensen met geestelijke ogen, is het van belang, elkaar werkelijk te ontmoeten en niet alleen dit, maar elkaar tot steun te zijn, zodat de ontwikkeling in elke broeder zal doorgaan. Groeien met een doel!

[quote]Ik voelde me opeens weer thuis onder de broeders die ik al lang kende, maar waarmee ik de onderlinge broederschap nog nooit zo geproefd had.[/quote]

Waar ik het meest tegenop zag, werd het hoogtepunt van onze reis. In de eerste gemeente kregen we een profetie, dat we mensen aan elkaar zouden binden… In het begin had ik het wel in mijn gedachten, maar wist er geen raad mee. Maar toen de ontmoetingsmiddag er was, laat ik eerlijk zijn, aangespoord door het bestuur en andere broeders, is het gelukt om in alle waarheid en openheid niet alleen maar ons verhaal te vertellen, maar samen dieper te gaan in de broederlijke liefde. Ik voelde me opeens weer thuis onder de broeders die ik al lang kende, maar waarmee ik de onderlinge broederschap nog nooit zo geproefd had.
Ik spreek over een goede tijd.
[/column][/row]
[spacer]

Diep in mijn hart is het verlangen ontstaan om deze broeders, hoe groot de afstand ook is, werkelijk te blijven ontmoeten door gebed en reële interesse. Als één lichaam dat met elkaar verbonden is.

Ik ga verder, hier in Zuid-Amerika. Helpt u mee?


Laatste berichten: