Skip to main content

Schrijf je in voor de PBB nieuwsbrief

* indicates required

Wij sturen je alleen een email om te beantwoorden of een Nieuwsbrief te versturen.

Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Project voor een nieuwe auto

Johan Hubers
18 september 2018

Door het bestuur van de PBB


In de laatste nieuwsbrief van 2017, die in december uitkwam, heeft Nathan een oproep gedaan voor het doneren van geld voor de aanschaf van een nieuwe auto. De auto waarmee zij reden was in een dusdanig slechte staat dat het onverantwoord was om hiermee nog lange afstanden te rijden. Daarnaast zou het opknappen van de auto veel te veel kosten met zich meebrengen. Vandaar dat we de oproep hebben geplaatst om geld in te zamelen voor een nieuwe auto of een goede 2e hands.

Op deze oproep zijn verschillende bedragen binnengekomen. Van klein tot groot en wij zijn u dan ook zeer dankbaar voor uw gift. In totaal hebben we voor dit project € 18.500,- aan giften ontvangen. Hiervan gaan Nathan en Corrie een mooie en betrouwbare auto aanschaffen, waarmee ze veilig in Brazilië kunnen reizen en hun bediening kunnen uitvoeren. Ze hebben inmiddels een auto op het oog en zullen u in de volgende nieuwsbrief hierover vertellen en een aantal foto’s laten zien. Nogmaals heel hartelijk dank voor u ruimhartige gaven.


Laatste berichten: